За численні крадіжки й шахрайство херсонець проведе 4 роки за гратами

4 года назад 0

Злочинною діяльністю зловмисник займався впродовж двох місяців літом минулого року. Він викрадав майно з будинків, підвалів та гаражів херсонців. Поліцейські встановили та затримали зловмисника. Наразі суд відправив його за грати. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські з’ясували, що зловмисник потрапляв всередину приміщень та викрадав речі, які потім було легко продати. Крадія цікавили мобільні телефони, електроінструменти та побутова техніка. Викрадене він збував на місцевих ринках та здавав у ломбарди.

Оперативники вирахували злодія. В одному з приватних будинків він залишив відбитки пальців. Як з’ясувалось, 46-річний чоловік вже був неодноразово судимим за майнові злочини. На той час крадій мав іспитовий строк, але на шлях виправлення не став. Правоохоронці затримали злодія на одному із ринків під час збуту чергової «здобичі». Також за місцем мешкання підозрюваного поліцейські знайшли речі, раніше викрадені з інших будинків.

Також під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що підозрюваний причетний ще й до факту шахрайства. На початку травня він переконав малознайому жінку дати йому у тимчасове користування електродриль. Але так і не повернув інструмент, а здав його ломбард.

Суд визнав чоловіка винним у інкримінованих йому злочинах та відправив зловмисника на 4 роки за грати.