За добу на Бериславщині від обстрілів загинула одна людина

4 недели назад 0

Протягом доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Новоолександрівська, Нововоронцовська, Новорайська та Тягинська територіальні громади. Серед них — м.Берислав, с.Новоберислав, с.Томарине, с.Новоолександрівка, с.Золота Балка, с.Михайлівка, селище Нововоронцовка, с.Червоний Маяк та с.Високе.

Про це повідомив Володимир Літвінов у Facebook.

Ворог із реактивних систем залпового вогню та артилерії завдав обстрілів по с.Томарине, селищу Нововоронцовка, м.Берислав, с.Новоолександрівка, с.Михайлівка та с.Червоний Маяк. Руйнації зазнала будівля закладу позашкільної освіти у м.Берислав. Внаслідок обстрілу у с.Томарине, виникло загоряння житлових будинків до ліквідації пожеж був задіяний підрозділ ДСНС, також пошкоджено складські приміщення, господарські споруди та сільськогосподарська техніка. Крім того, окупанти використовуючи безпілотні літальні апарати атакували м.Берислав, с.Новоберислав, селище Нововоронцовка, с.Золота Балка, с.Михайлівка та с.Високе. Пошкоджено будівлю навчального закладу у с.Золота Балка, об'єкт критичної інфраструктури у селищі Нововоронцовка та житлові будинки у с.Високе та с.Михайлівка.

Внаслідок ворожого обстрілу с.Томарине загинала 87-річна жінка. За медичною допомогою звернулися 3 чоловіків віком 33,57 та 67 років, які отримали поранення внаслідок атак із БПЛА у с.Зміївка 20 серпня 2024 року.