За минулу добу до поліції Херсонщини надійшло 694 звернення

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 694 звернення, серед яких 75 повідомлень містить ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої 1 людина травмована. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 121 адміністративний протокол, з них 6 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

– В Дніпровське відділення поліції звернувся 53-річний чоловік. Він повідомив, що знайшов оголошення про продаж мотору для човна. Заявник домовився з продавцем про оплату товару на банківську картку. Після перерахування грошових коштів у сумі 15 тисяч гривень продавець перестав виходити на зв’язок. За даним фактом проводиться перевірка.

– В Голопристанське відділення поліції звернулась 37-річна жінка. Вона розповіла, що невідомий зловмисник проник до її квартири та викрав планшет та грошові кошти у сумі 6 тисяч гривень. Наразі встановлюється особа зловмисника.