За скоєння крадіжки житель Скадовського району проведе майже 4 роки за гратами

4 года назад 0

В липні минулого року в Скадовське відділення поліції зателефонувала мешканка смт Лазурне. Жінка розповіла, що невідомий злодій проник через кватирку в її будинок та викрав мобільний телефон, ювелірні вироби та 3 тисячі гривень. Поліцейським знадобилось менше доби, щоб встановити особу крадія. Наразі суд відправив зловмисника за грати. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місце злочину прибула слідчо-оперативна група районного відділення поліції. Правоохоронці опитали сусідів потерпілих, зібрали речові докази та в ході слідчо-розшукових заходів встановили, що до злочину міг бути причетний 49-річний місцевий мешканець. Чоловік ніде не працював і раніше вже неодноразово був судимий за майнові злочини.

Підозрюваного правоохоронці через кілька годин виявили в центрі селища. Під час поверхневої перевірки поліцейські вилучили у чоловіка мобільний телефон жінки та ювелірні прикраси, які він збирався здати у ломбард. Гроші зловмисник встиг вже витратити на власні потреби.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 ККУ «Крадіжка» і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 3 роки та 8 місяців.