Запізнилася в гостях. У Новотроїцькому районі жорстоко вбили жінку

3 года назад 0

Жахливий злочин стався днями в одному з сіл Новотроїцького району. В поліцію  повідомили, що вранці біля під’їзду люди виявили напівпритомну жінку з ушкодженнями голови. Її родичі намагалися відвести потерпілу додому, але дорогою селянка перестала подавати ознаки життя.

Правоохоронці встановили особу загиблої. Нею виявилася 62-річна місцева жителька. За висновком судмедексперта, жінці завдали щонайменше сім ударів важким предметом по голові. Поліцейські опитали жителів та провели огляд місця, де рідні виявили жінку. Там були сліди крові, які вели у під’їзд до однієї з квартир.

Під час розмови з її  власниками працівники поліції помітили у помешканні сліди крові. Чоловік з дружиною розповіли, що загибла напередодні була у них в гостях, разом вони вживали спиртне. Коли гостя не схотіла йти додому, 69-річна господарка стала її виганяти. Через це між жінками стався конфлікт, власниця квартири схопила качалку і почала бити гостю по голові. Потім виштовхала її з квартири та намагалася відмити сліди крові. Потерпіла змогла вийти на вулицю, де і пролежала до самого ранку, поки її не виявили родичі.

Нині підозрювану затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Тривають слідчі дії.