Аудитори вкотре пропонують оперативно виявляти бюджетних корупціонерів

7 лет назад 0

Громадяни мають право на оперативне повідомлення, без пустих балачок і зайвих емоцій, органу державного фінансового контролю про правдиві факти щодо вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, конфлікт інтересів тощо.

Адже законодавством регламентовано участь громадськості в антикорупційних заходах (стаття 21 Закону України «Про запобігання корупції»).

Наказом Державної аудиторської служби України від 04.10.2016 № 101 затверджений Порядок функціонування телефону довіри у Держаудитслужбі та її міжрегіональних територіальних органах.

У Херсоні теж функціонує телефони довіри державних аудиторів 0552 26 36 28 — незамінна і форма взаємодії з громадськістю.

Шановні громадяни! Звертайтеся по суті, з конкретним фактажем, на електронну адресу державних аудиторів у місті Херсоні kherson@dkrs.gov.ua

Нагадаємо, що до Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області упродовж 2016 – 9 місяців 2017 надійшло 83 звернення громадян.

Окрім того, в аналогічному періоді, для надання відповідей на запитання громадян, проведено 82 прямі телефонні лінії.

Завдяки взаємодії з медіа поширено публікації (повідомлення) з питань реалізації державної антикорупційної політики. Мета – разом протидіяти зловживанням окремих горе-посадовців, котрі виконують службові обов’язки недобросовісно, з нехтуванням вимог чинного законодавства.

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області