Депутати облради внесли зміни до ряду обласних програм

6 лет назад 0

Сьогодні, 26 липня, проходить ХІХ сесія Херсонської обласної ради.

Наразі депутати підтримали ряд питань, зокрема внесли зміни до обласних програм. Перш за все, збільшили видатки на першочергові природоохоронні заходи у сумі понад 300 тис грн. Ці кошти будуть спрямовані на завершення будівництва каналізаційної насосної станції по вул. Паровозній, 36 у м.Херсоні у 2018 році.

Також збільшено фінансовий ресурс для забезпечення матеріального резерву пально-мастильних матеріалів для попередження чи ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в області у рамках відповідної програми.

Внесено певні доповнення і до обласної цільової програми медичної реабілітації та соціальної реадаптації учасників антитерористичної операції на період до 2020 року. Вказаними змінами передбачено виїзд психологів до районів Херсонщини для негайної допомоги особам даної категорії, а також членам сімей загиблих у зоні АТО. Тобто психологічна допомога віднині поширюється і на рідних та близьких учасників АТО.

Також депутати підтримали реалізацію нової програми розвитку молодіжного житлового кредитування в Херсонській області на 2019-2022 роки.