Додому – у поліцейському автомобілі з мигалками

5 лет назад 0

Саме у поліцейському автомобілі дісталися додому двоє змерзлих дітей у Великоолександрівському районі, які довго стояли на зупинці і вже втратили надію доїхати додому. Поліцейські посадили хлопчика і дівчинку в автомобіль та відвезли їх додому в село Біла Криниця. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У смт Велика Олександрівка екіпаж групи реагування Великоолександрівського відділення поліції разом з дільничним офіцером були на чергуванні. Вже у сутінках вони побачили на автобусній зупинці двох дітей – хлопчика і дівчинку. Поліцейські зупинилися і спитали, чи не потрібна допомога. Діти розповіли, що вже кілька годин стоять на холоді, чекають на автобус, щоб доїхати додому в сусіднє село Біла Криниця. Поліцейські запропонували підвезти дітей і ті погодилися. Змерзлими пасажирами виявилися 14-річний брат зі своєю 6-річною сестричкою, які після відвідування родичів поверталися у рідне село. Поліцейські швидко доставили дітей додому, брат з сестрою подякували за допомогу, після чого екіпаж поліції повернувся до виконання службових справ.

— Як батько, у тій ситуації ми з напарником просто не могли залишити двох дітей на трасі. Якби брат з сестрою не дочекалися транспорту, їм би довелося у темряві пішки йти по узбіччю 10 кілометрів, а це вкрай небезпечно, — розповів дільничний офіцер поліції Великоолександрівського відділення поліції Павло Семенченко. – Головне для мене, це життя, здоров’я і безпека дітей. І допомагати по мірі можливостей всім, хто цього потребує – мій обов’язок як поліцейського, так і громадянина.