Двоє мешканців Херсонщини за добу дістали поранення через обстріли

15 часов назад 0

На Херсонщині двоє цивільних дістали поранення минулої доби, з шостої ранку 20 жовтня по шосту ранку 21 жовтня. Про це повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін у Facebook.

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися 19 населених пунктів Херсонської області: Херсон, Комишани, Білозерка, Станіслав, Червоний Маяк, Берислав, Нововоронцовка, Зміївка, Зеленівка, Широка Балка, Новокаїри, Степанівка, Зимівник, Розлив, Дудчани, Садове, Антонівка, Ромашкове та Козацьке.

російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 2 багатоповерхівки та 23 приватні будинки. Також окупанти понівечили господарчу споруду та приватні автомобілі. Через російську агресію 2 людини дістали поранення. Як уточнили у Херсонській ОВА, це двоє чоловіків 1975 та 1957 років народження. 

Їх шпиталізували до лікарні з вибуховими травмами та контузіями. Однин з потерпілих дістав уламкове поранення передпліччя. Медики надали чоловікам необхідну допомогу. Подальше лікування вони проходитимуть амбулаторно. 

Сили протиповітряної оборони знищили над територією нашої області 1 ударний безпілотник типу "Shahed-131/136"