Фіскали Херсонщини «пішли в наступ» на парковки

5 лет назад 0

Рейди по «легалізації» пасажирських перевезень спеціалістами Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі разом та патрульними Управління патрульної поліції в Херсонській області були поширені на осіб, які здійснюють паркування автотранспорту на Центральному ринку та вулиці Миру нашого міста. Про це повідомляє прес-служба Головного управління
ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Під час проведення контрольно — перевірочних заходів учасники рейду з’ясували, що надання послуг з паркування транспортних засобів проводилося особами без державної реєстрації підприємницької діяльності, а іноді їх дії можливо віднести до «шахрайства». Тому Головне управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі рекомендує громадянам дуже уважно ставитися до сплати коштів за паркування, не соромитись задавати питання щодо законності вказаної діяльності та наявності дозвільних документів виданих міською радою.

Фіскали області склали 2 протоколи про адміністративне правопорушення за здійснення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів. Відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 — 34000 гривень. Матеріали будуть направлені до суду.