Голопристанські поліцейські провели профілактичну лекцію для школярів

7 лет назад 0

У період проведення загальнодержавних профілактичних заходів під час літнього відпочинку та оздоровлення дітей, в Голопристанському відділенні поліції було проведено з учнями 5-7 класів Голопристанської спеціалізованої школи профілактичну лекцію з проведенням екскурсії по території відділення поліції.

Під час екскурсії дітям продемонстрували роботу чергової частини, порядок прийому заяв та повідомлень, роботу працівників поліції в цілому, Школярів попередили про недопущення правопорушень, дотримання безпеки під час відпочинку і належної поведінки в школі.

Особливу увагу учням приділив начальник Голопристанського відділення поліції підполковник поліції Володимир Пісоцький, який розповів про порядок отримання працівниками поліції зброї, роботу камер відеоспостереження, роз’яснив необхідність дотримання законодавства і формування здорового способу життя. З учнями проведено лекцію з демонстрацією учбової зброї, спеціальних засобів активної і пасивної оборони.

Як учні, так і вчителі залишились задоволеними від влаштованого працівниками поліції заходу, мали можливість одягнути на себе каски, бронежилети, з захопленням спостерігали неповне розбирання та збирання учбового автомата.

Голопристанське ВП