Голова облради отримав раритетний подарунок на 1 вересня

6 лет назад 0

Ранком 1 вересня голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер завітав до Херсонської державної морської академії. Там він на урочистому шикуванні привітав курсантів із новим навчальним роком.





— Коли я сам юним хлопцем вперше перетнув поріг цього закладу, то навіть і не уявляв, скільки нового, цікавого та корисного мені подарують люди, які тоді тут працювали. Цінуйте кожен день навчання у даній академії – кращому закладі у цій сфері не тільки на півдні України, а й далеко за межами, — звернувся до присутніх Владислав Мангер.

І, нібито передбачивши ностальгічний настрій голови облради по курсантських роках, ректор ХДМА Василь Чернявський подарував Владиславу Мангеру копію його заяви на вступ до академії, датовану 1985 роком.

Нагадаємо, Херсонська державна морська академія – вищий навчальний заклад ІV рівня акредитації, який готує фахівців повного спектру плавальних, суднобудівних та морських робітничих спеціальностей. Навчально-тренажерна та лабораторна база ХДМА відповідає всім національним та міжнародним вимогам з підготовки морських фахівців, а деякі з тренажерів, які було відкрито в ХДМА, не мають аналогів навіть у Європі.