Херсон незабаром може побачити нові тролейбуси

7 лет назад 0

Досвід роботи підприємств

Усі підприємства мають досвід роботи з бюджетними установами. Розглянемо його більш детально.

ДП АСЗ 1 “АТ “АК “Богдан Моторс”  восени минулого року постачав тролейбуси “Богдан Т70117″ для КП “Київпастранс”. За умовами закупівлі вартість одного тролейбуса становила 4 215 416,67 грн. Угоду було укладено 03 жовтня 2016 року – оплату здійснено 23 листопада 2016 року.

ТОВ “Науково-технічне підприємство СТГ Інженерінг”  востаннє працювало з бюджетними установами у 2015 році: тоді вони брали участь у закупівлі тролейбусів для МКП “Дніпропетровський електротранспорт”. Проте у 2016 році у підприємства досвіду роботи з бюджетними установами не було. У 2017-му установа подала зареєструвалась для участі у публічній закупівлі тролейбусів у Сумах, проте цінової пропозиції так і не подала. Однак, повний пакет документів і пропозиція у відповідності до технічних вимог КП “Херсонелектротранс” на порталі Прозорро є.

ТОВ “УКРПАСТЕХ”  у 2016-му році так само не вигравало публічних закупівель, проте брало участь, зокрема у закупівлі у Хмельницькому, де програло  ДП АСЗ 1 “АТ “АК “Богдан Моторс”:  переможець запропонував ціну за один тролейбус у 4 млн. 580 тис. грн., а ТОВ “УКРПАСТЕХ” – 4 млн. 600 тис. грн.

Отже, влітку Херсон цілком може очікувати тролейбусів “Богдан Т70117″, які з 2010 року випускаються Луцьким автомобільним заводом і розповсюджені по всій Україні. Зокрема багато таких машин у Києві. Вони славетні своїм комфортом і відповідністю європейським стандартам якості.