Херсон прийматиме «Мusic Camp International»

7 лет назад 0

Херсон прийматиме неймовірний «Мusic Camp International». Про це на своїй сторінці у соцмережах повідомляє Фонд громади міста Херсон "Захист".

Засновник, натхненник та керівник — американський диригент та педагог з майже 40-річним стажем роботи з дітьми Констація Фортунато завдяки унікальній методиці не раз вже довела, що кожна дитина, незалежно від музичного обдарування, здатна за один тиждень розкрити свої внутрішні таланти. Саме Констанція Фортунато та команда «Мusic Camp» з п’ятнадцяти викладачів усього за 5 днів – з 8 по 12 січня допоможуть дітям, які ніколи не займалися музикою, опанувати два інструменти, якими дітей забезпечить Music Camp. Це можуть бути гітара, скрипка, віолончель, флейта, кларнет, арфа або срібні дзвоники. А ще діти навчатимуться співати хором.

На шостий день – 13 січня на урочистому концерті у великому залі учасники музичної таборівки гратимуть інструментальну композицію з симфонічним оркестром та співатимуть хором на чорирьох мовах: на латині, іспанською, англійською та українською.

Круто? Отож! А головне, що для участі не обов’язково треба мати музичну освіту. Всі діти віком від 11 до 16 років можуть стати учасником цього незвичайного проекту!

Довідково. Засновник та президент програми Music Camp International – диригент, викладач Констанція Фортунате з 2014 року має звання Почесного Посла Миру в Україні. Музичні табори уже проходили в таких містах України, як Київ, Одеса, Львів, Вінниця, Харків, Вознесенськ, Черкаси, Запоріжжя, Васильків, Житомир.