Херсонці сплатили до бюджету майже 96 мільйонів гривень військового збору

6 лет назад 0

Як повідомила начальник управління моніторингу доходів та обліково – звітних систем Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Наталія Руснак за п’ять місяців цього року роботодавці і мешканці Херсонської області перерахували майже 96 млн. грн. військового збору. Цей показник майже на 18 млн. грн., або на 23 відс. перевищує відрахування збору за аналогічний період попереднього року.

Найбільшу питому вагу в загальній сумі надходжень військового збору, дві третини або 67 відсотків, складають відрахування суб'єктів підприємництва та мешканців двох міст і районів Херсонщини. Зокрема, платники м.Херсон відрахували 47,8 млн. грн., м.Нова Каховка – 5,7 млн. грн., Каховського та Білозерського районів – майже 7 млн. грн. та понад 4 млн. грн. відповідно.

Нагадуємо, що відповідно до Податкового кодексу України термін дії періоду, на який встановлено військовий збір, продовжено до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі