Херсонці сплатити в бюджет 15 млн грн доходів

7 лет назад 0

Цьогоріч громадяни Херсонщини, за підсумками проведеної кампанії декларування доходів за 2016 рік, повідомили фіскальну службу області про 611,6 млн. грн. доходів та самостійно визначили у податкових деклараціях до сплати 34,6 млн. грн. податкових зобов’язань та 4,6 млн.грн. військового збору. Це 39,2 млн. грн. додаткових надходжень до бюджетів місцевих громад нашої області.

Станом на 15.06.2017 платники податків вже перерахували до бюджетів 15,0 млн.грн. або 38% від задекларованих податкових зобов’язань.

Кожен херсонець, хто подав декларацію про доходи за минулий рік та вчасно перерахував податки до бюджету, зробив свій індивідуальний внесок у добробут нашої країни та територіальної громади, де проживає. Саме практика загального декларування доходів у європейському співтоваристві – основа не лише високої податкової культури в суспільстві, а й добробуту місцевих громад. Граничний термін сплати податкових зобов’язань, за підсумками проведеної кампанії декларування доходів за 2016 рік, — 31 липня.