Херсонщина проводжає героя

7 лет назад 0

Голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв, висловлюючи глибокі співчуття рідним та близьким зазначив, що ніщо не зможе зменшити горе від втрати найдорожчої людини: «Його мужність і самопожертва, щира любов до своєї землі і народу – це гідний приклад, за яким всі ми повинні звіряти кожен свій вчинок».

« Ми віримо, що смерть Андрія не була марною. Наша земля буде очищена від загарбників, а Україна стане вільною, єдиною, квітучою державою. Вічна пам’ять Герою, який віддав своє життя за нас із вами », – наголосила перший заступник голови облдержадміністрації Валентина Січова.

Багато добрих слів висловили бойові побратими Андрія Байбузова.

« Андрій був безстрашною людиною, мріяв про незалежну, вільну, єдину Україну. Він загинув смертю хоробрих за свою країну і за кожного з нас – за наше мирне і вільне небо, заради майбутнього наших дітей, нашої держави », — розповідали вони.

Нагадаємо, що з 18 грудня проросійські бойовики кілька днів намагалися вибити сили АТО з займаних позицій в районі Світлодарської дуги. У перший день наступальних дій ворога загинули 5 українських військових, 16 були поранені.