Херсонська поліція повідомила про злочини, які сталися в регіоні протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 446 звернень, серед яких 58 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої одна людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 112 адміністративних протоколів, з них 6 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Генічеський відділ поліції звернулась 33-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що напроти міського автопарку її 39-річний співмешканець шляхом ривка заволодів у заявниці грошима в сумі 200 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 61-річна мешканка Дніпровського району. Пенсіонерка розповіла, що їй зателефонувала незнайома жінка та повідомила, що дочка заявниці потрапила в халепу і необхідні гроші для позитивного вирішення проблеми. Після чого заявниця перерахувала 24000 гривень на банківську картку, а згодом зрозуміла, що стала жертвою шахрайства. Проводиться перевірка.