Херсонські поліцейські встановили особу чоловіка, який поранив перехожого

4 года назад 0

Подія сталася 9 листопада в Херсоні біля аптеки по вул. Генерала Алмазова (Безроднього). Тоді чоловік, який був у стані алкогольного сп’яніння, отримав ножові поранення. Наразі стан його здоров’я задовільний, загрози життю немає. Херсонським відділом поліції було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Викрити зловмисника поліцейським допомогли камери відеонагляду, встановлені біля місця скоєння злочину. Також інформацію з фото розшукуваного поширили у ЗМІ.

Як зазначив начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, в рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів, спрямованих на розшук зловмисника. З наявним фото підозрюваного оперативники обходили магазини, опитували працівників ринку та жителів району. Одна з продавчинь згадала, що чоловік у схожому на фото одязі щоранку проходив повз її магазин. Цінні свідчення допомогли упіймати зловмисника, яким виявився 36-річний херсонець. Під час проведення санкціонованого обшуку в його квартирі оперативники вилучили одяг, у якому він був у момент злочину.

Чоловік розповів свою версію подій. За його словами, вранці він йшов на роботу, коли на вулиці до нього причепилися двоє нетверезих чоловіків, почали бити і вимагати віддати гроші. Захищаючись, він дістав складний ніж і вдарив одного з невідомих, після чого втік. На тілі чоловіка експерти виявили синці.

Наразі чоловіку, який вдарив ножем безробітного, повідомлено про підозру. Триває досудове розслідування.