Херсонські правоохоронці повідомили про останні злочини

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 554 звернення, серед яких 102 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 82 адміністративні протоколи, з них 9 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 52-річний мешканець обласного центру. Чоловік розповів, що на одному з сайтів у мережі Інтернет замов цеглу. Заявник перерахував продавцю передоплату майже 9 тисяч гривень, але свій товар так і не отримав. За даним фактом проводиться перевірка.

— в чергову частину Скадовського відділення поліції звернувся мешканець с. Красне. Чоловік розповів, що невідомі злодії викрали з його будинку електроінструменти. За даним фактом проводиться перевірка.

— в Новокаховський відділ поліції надійшло повідомлення від 30-річного місцевого мешканця. Чоловік розповів, що йому на мобільний зателефонував незнайомець, який представився працівником мобільного оператора. Шахрайським шляхом псевдопрацівник дізнався особисті дані заявника, після чого номер телефону потерпілого заблокували. Відновивши номер, заявнику надійшло SMS-повідомлення, що він оформив кредит на 7 тисяч гривень. За даним фактом проводиться перевірка.