Херсонські вогнеборці ліквідували пожежу у двоповерховому будинку

7 лет назад 0

19 січня о 13:51 на номер Служби порятунку «101» м. Херсон зателефонували мешканці приватного сектору і повідомили, що горить будинок їх сусідів. За вказаною адресою на вул. Олександрівську терміново виїхали пожежно-рятувальні підрозділи. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

На момент прибуття вогнеборців вогнем була охоплена частина 2-поверхового приватного будинку. Через те, що у будівлі багато схованих між перестінками та перекриттям пустот, вогонь швидко ними поширювався. О 14:33 пожежу вдалось локалізувати. Повна ліквідація наступила після 17:00 після розбору конструкцій та їх проливання.

Площа, знищена вогнем, склала орієнтовно 50 кв. м. Будинок розділений на двох господарів, тож рятувальникам вдалось вчасно відсікти полум’я і не допустити його розповсюдження на другу частину. У самому помешканні на момент виникнення пожежі нікого не було. Попередньо встановлено, що займання сталось через коротке замикання електропроводки. На місці події працювало 3 одиниці техніки та 14 рятувальників.