«Я відчуваю вашу підтримку і це додає сил триматися і боротися», — Владислав Мангер

5 лет назад 0

Владислав Мангер подякував усім людям, які підтримують його у ситуації, яка склалася з розслідування вбивства Катерини Гандзюк. На своїй сторінці у Facebook він розповів, що така підтримка надає йому сил.

"Нарешті можу подякувати всім вам за підтримку. Щира вдячність за кожний лайк, пост на мою підтримку чи добре слово. Жодному з вас не буде соромно за те, що вірите у мене: я тисячу разів повторював і наполягатиму – я чистий перед Богом і людьми. А тому на нашому боці Правда и сам Бог.
Слідство шите білими нитками, жодного доказу проти мене немає. Слідчих та СБУ кидає з боку в бік – вони досі не можуть(?) знайти справжніх убивць, проте вже призначили винного. Всю «секретну» інформацію дехто миттєво зливає у ручні ЗМІ, комусь дуже потрібно, щоб я зійшов з дистанції, а разом зі мною і вся верхівка прикордонної області. Будьте певні, наразі ви захищаєте не лише Мангера, ви стоїте на варті нашого регіону, який, я думаю, у небезпеці.
Що б не відбувалося, знайте: я відчуваю вашу підтримку і це додає сил триматися, боротися і наполягати на справедливому вирішенні справи.
Я З ВАМИ, ВИ – ЗІ МНОЮ! ПРАВДА ПЕРЕМОЖЕ!"
— написав Владислав Мангер.

Відзначимо, у соціальних мережах поширилися флешмоби на підтримку Владислава Мангера — "Я=Мангер", "Я вірю Мангеру", "Хто замовив Владислава Мангера?". На його підтримку висловилися лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко та політичні діячі різних рівнів.