Інформація про ситуацію у Голій Пристані на Херсонщині

2 года назад 0

У Голій Пристані на Херсонщині станом на обід 15 березня магазини працюють, світло є, вулиці патрулюються. Вся гуманітарна допомога від волонтерів, підприємців спрямовується малозабезпеченим та багатодітним родинам.

Про це повідомив Суспільному голова Голопристанської територіальної громади Олександр Бабич на сторінці у Facebook.

Охорону громадського порядку забезпечують громадські формування, які почали виходити на патрулювання на третій день від початку вторгнення російських військ. Учора, за словами міського голови, були затримані водії у нетверезому стані. Автівки у них вилучені. На території громади відновлено електропостачання. Працюють медичні заклади первинної і вторинної ланок, комунальні підприємства та супермаркет.

"Магазин "АТБ" працює. Є домовленість з регіональним керівництвом, за можливості, коли у них з'являється зайвий товар або магазин якимось товаром перенасичений, то вони ним діляться з магазинами в наших населених пунктах. Підприємці мають можливість приїхати туди, зв'язатися з регіональним координатором, забрати, щоб зменшити черги в "АТБ". Також в цьому супермаркеті можна зняти готівку – від 500 до 1000 гривень з картки «Привату». «Ощадбанк», на жаль, не працює», — сказав Олександр Бабич.

Голопристанський міський голова також повідомив, що про відновлення автобусного маршруту "Херсон-Залізний Порт" поки не йдеться, але наміри такі є.