Жителя Херсонщини за вбивство пенсіонера засуджено на 10 років позбавлення волі

7 лет назад 0

Злочин стався у квітні минулого року в одному з сіл Чаплинського району. У під’їзді місцеві жителі виявили тіло свого 78-річного сусіда. У нього були численні ножові поранення грудної клітини та живота. Про це повідомляє відділ комунікації поліції
Херсонської області.

Працівники поліції опитали жителів будинку та з’ясували, що того дня в гостях у потерпілого був його 34-річний знайомий, неодноразово судимий за крадіжки. Чоловіка затримали у квартирі його товариша, де він переховувався. У затриманого вилучили знаряддя злочину — кухонний ніж.

Раніше судимий пояснив, що через велику кількість вжитого алкоголю не пам’ятає причини сварки між ним та потерпілим. Нанісши пенсіонеру удари ножем, зловмисник злякався і втік. А поранений зміг вийти з квартири і спустився на нижній поверх. Саме там його тіло і виявили сусіди.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Згідно з вироком Генічеського районного суду чоловіку призначене покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.