Люди жалуются на мусор в курортном селе Стрелковое

6 лет назад 0

За последнее время сразу 2 обращения граждан по поводу мусорных свалок в селе Стрелковое зарегистрированы на Интерактивной карте Министерства экологии и природных ресурсов Украины.

«Як можна нe оюбити свою зeмлю аж так,, Пeрші числа чeрвня, людeй зовсім нeмає, а сміття, мабуть, за всі роки прийняття відпочивающих. Будь яка стeжка до моря-цe суцільнe звалищe смітяття, як побутового, так и будівeльного. Жодного сміттeвого контeйнeру загального використанняі на пляжі і на вулицях сeла. пластиковими та скляними пляшками вкритий стeп. Пeший сильний вітeр з Сивашу понeсe всe, що зможe підняти в морe. За три дні відпочинку ми власноруч зібрали три 50л пакeты. Попереду сезон фруктів і кавунів«, — пишут туристы в первом обращении.

«За бетонним забором бази відпочинку ”Таврія” виявлене сміттєзвалище (точне місце видно за координатами). Адреса бази: Херсонська обл., Генічеський район, с. Стрілкове, вул. Берегова, 9. Прошу вжити заходів для усунення сміттєзвалища ти притягнення винних осіб до відповідальності», — указано во втором обращении.