Міський голова Нової Каховки повідомив про стан у місті на 22 березня

2 года назад 0

Міський голова Володимир Коваленко надав редакції оперативну інформацію щодо ситуації в Новокаховській територіальній громаді.

Про це повідомляє видання Online Нова Каховка.

На 08:00 22 березня місто Нова Каховка, села та селища громади забезпечені електро- та газопостачанням. Вода подається безперебійно. У селищі Козацьке на вулиці Садовій ремонтники ліквідовують аварію на водогоні.

Комунальні заклади Нової Каховки працюють в штатному режимі. Це — завдяки допомозі багатьох місцевих підприємців, які зібрали паливно-мастильні матеріали для забезпечення роботи комунальників. Однієї солярки отримали близько 1000 літрів. Особлива подяка всім, хто брав участь у цій благодійній акції. Також влада вдячна підприємцям Руслану та Олександру Дурасовим, які допомогли матеріалами ритуальній службі міста”, — розповів Коваленко.

Також він зазначив, що забезпечення мешканців громади ліками залишається проблемою №1, про що було телефоном повідомлено голові Херсонської ОДА Геннадію Лагуті.

“Центральна міська лікарня працює в штатному режимі. Центр первинної медичної допомоги працює теж. В поліклініці щоденно відвідувачів приймає черговий лікар-терапевт. Сімейні лікарі постійно на телефонному зв’язку. На 22 березня в Новокаховській ЦМЛ перебуває четверо хворих на коронавірус та четверо – з ознаками пневмонії. В громаді триває вакцинація проти коронавірусу. Кожен може отримати нову чи чергову дозу, звернувшись у поліклінічне відділення з 09:00 до 13:00”, — додав міський голова.

Також Коваленко розповів, що в Новій Каховці функціонує продовольчий ринок та працює достатня кількість торговельних закладів.
“На найближчий час мешканці Новокаховської громади й жителі навколишніх сіл будуть забезпечені хлібом, який реалізовуватимуть через торгову мережу”, — завершив мер.