На Арабатці почали курортний «Урожай»

5 лет назад 0

На гарячому азовському узбережжі фіскали Генічеського управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі розпочали активну інформаційно — роз'яснювальну роботу операції “Урожай” із відвідування
власників земельних ділянок площею більше 2 га на території с. Новогригорівка Генічеського району. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Для спільної роботи по залученню громадян до обов'язкової реєстрації підприємницької діяльності на землях товарного виробництва податківці запросили спеціалістів відділу агропромислового розвитку Генічеської РДА, котрі мають практичний досвід визначення урожайності зернових культур.

Під час індивідуального спілкування із 10 фермерами спеціалісти фіскальної служби району детально проаналізували адекватність сум задекларованих доходів і сплачених податків за 2018 рік відповідно до показників урожайності та запропонували зареєструвати свою підприємницьку діяльність і сплачувати єдиний соціальний внесок. За результатами проведеного заходу землевласники додатково задекларували понад 50 тис. грн. земельних доходів.

Також було проведено робочу зустріч з головою та депутатами Новогригорівської сільської ради з питань збільшення ставки земельного податку за межами населеного пункту та координації подальшої спільної роботи по залученню до декларування доходів громадян — одноосібників.