На Херсонщине появятся еще 4 объединенные общины

6 лет назад 0

На рахунку зловмисника 12 фактів шахрайств з мобільними телефонами та грабежі. Чоловік діяв у Таврійському мікрорайоні. В кафе він підходив до відвідувачів і просив мобільні телефони, щоб викликати медичну допомогу для дитини, якій стало зле. Люди давали свої телефони, чоловік відходив від них, після чого більше не з’являвся. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Також зловмисник скоїв кілька грабежів. Він силою відбирав мобільні телефони у перехожих. Загальна сума збитків, завданих потерпілим, становить майже 30 тисяч гривень. Мобільні телефони жертв чоловік продавав або здавав у ломбарди, гроші витрачав на власні потреби.

Зловмиснику 29 років і він тричі судимий за крадіжки, грабежі та шахрайства. Він пояснив, що скоював злочини для накопичення грошей з метою відкриття власного бізнесу.

Були відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» та ч.2 ст.190 КК України «Шахрайство». Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки.