На Херсонщині чоловік засуджений на 9 років ув’язнення за вбивство сусіда

6 лет назад 0

Злочин стався в одному з сіл Великолепетиського району. Місцеві жителі повідомили в поліцію, що з будинку їх 47-річного сусіда чути крики про допомогу. За викликом прибула слідчо-оперативна група. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

В будинку поліцейські виявили тіло чоловіка з колото-різаними та рубаними ранами голови і грудної клітини. Загиблим виявився 39-річний житель села, раніше судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками.

Господар будинку пояснив, що потерпілий був у нього в гостях, вони вживали спиртні напої. Конфлікт розпочався, коли гість став чіплятися до його дружини. Після словесної сварки зловмисник спочатку вдарив сусіда ножем у грудну клітину, після чого взяв сокиру та кілька разів вдарив нею гостя по голові. Зі слів зловмисника, сусід довгий час поводився зухвало, робив його дружині непристойні пропозиції та без дозволу приходив до їх будинку.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.