На Херсонщині поліцейські виявили автомобіль, який перебував у розшуку

6 лет назад 0

На Херсонщині працівники Бериславського відділу поліції виявили автомобіль, яким напередодні незаконно заволоділи в місті Миколаєві. Протягом години поліцейські встановили і затримали зловмисників.

Екіпаж сектору реагування патрульної поліції Бериславського відділу поліції повертався з обслуговування виклику про сімейну сварку. На 87 км автодороги Мар'янське-Берислав поліцейські поміт или автомобіль, який рухався із вимкненим світлом фар. Працівники поліції зупинили транспортний засіб для перевірки. За кермом «ВАЗ-21114» перебував 29-річний житель Дніпропетровської області. Документи на автомобіль у чоловіка були відсутні. При подальшій перевірці з’ясувалося, що за даними автоматизованої інформаційної системи легковик напередодні був угнаний в м.Миколаїв.

Водій розповів поліцейським, що вчора ввечері на одному інтернет-сайті побачив об’яву про продаж автомобіля «ВАЗ-21114» на запчастини. Ціна його влаштовувала і він домовився з продавцем зустрітися наступного дня. Півгодини тому покупець зустрівся на трасі з двома чоловіками, передав їм 21 тисячу гривень та забрав автомобіль.

За словами заступника начальника Бериславського відділу поліції Тараса Олексюка, екіпаж СРПП терміново виїхав на місце, де відбулася угода. Поблизу повороту до с. Шляхове поліцейські помітили двох громадян, які йшли вздовж дороги. Але, побачивши патрульний автомобіль, чоловіки почали тікати. Працівники поліції наздогнали незнайомців. Ними виявилися мешканці м. Миколаїв. Одному 18 років, другому – 22. Як з’ясувалося, саме вони здійснили угон автомобіля. Старший із затриманих раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

Автомобіль та затримані були передані колегам із Миколаївської області для подальшого розслідування. Гроші повернуті їх власнику.

Відділ комунікації поліції Херсонської області