На Херсонщині поліцейські затримали чоловіка, який пропонував олешківцям купити у нього гранату

5 лет назад 0

В Олешківське відділення поліції звернувся місцевий житель. Чоловік розповів, що до нього на вулиці підійшов невідомий та пропонував купити предмет, схожий на гранату РГД-5. Він запам’ятав прикмети продавця та одразу повідомив у поліцію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Упродовж години працівники сектора реагування Олешківського відділення поліції затримали підозрюваного. Ним виявився 39-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини та крадіжки. Під час особистого огляду у нього вилучили предмет, схожий на гранату РГД-5 з запалом. Чоловік пояснив, що боєприпас нібито знайшов у лісі та планував його продати.

Вилучену гранату направили на дослідження. Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального Кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" (карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років).