На Херсонщині поліцейські затримали підозрюваного у розбійному нападі на приватний будинок

6 лет назад 0

Жертвою розбійного нападу став житель Новотроїцького району Херсонської області. Зловмисник вдерся у його будинок, побив господаря, після чого забрав гроші та деякі особисті речі.

Потерпілий дві доби пролежав у непритомному стані, поки його не знайшов родич. Чоловіка госпіталізували до лікарні, де у нього діагностували важку черепно-мозкову травму. Через два тижні він помер.

"Працівники управління карного розшуку обласного главку поліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили особу підозрюваного. Ним виявився односелець загиблого. Підозрюваний раніше судимий за грабіж", — повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Микола Цап.

Під час проведення санкціонованого обшуку в будинку зловмисника оперативники вилучили речі, які належали родині загиблого.

Зловмисник заарештований та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Чоловіку може загрожувати до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Херсонської області