На Херсонщині поліція визволяє автомобілістів та будинки пенсіонерів зі снігових заметів

6 лет назад 0

У всіх районах області у зв’язку зі складними погодними умовами (снігопадом та сильним вітром) на допомогу водіям, автівки яких застрягли у снігу, а також пенсіонерам, будинки яких замело снігом, прийшли дільничні офіцери поліції та працівники груп реагування патрульної поліції районних відділень поліції.

У Високопільському районі дільничні офіцери поліції виштовхали зі снігового замету автомобіль з хлібом, який не міг виїхати з населеного пункту.

У Великоолександрівському районі дільничні офіцери поліції спільно з працівниками груп реагування патрульної поліції розчищали сніг на подвір’ях пенсіонерів, які самотужки не в змозі це зробити.

Спільні групи реагування патрульної поліції та дільничні на засніжених автошляхах області допомагають учасникам дорожнього руху, які опинилися у заручниках негоди та не змогли продовжити рух.

У Чаплинському районі поліцейські визволи зі снігового замету легковик.

У Нововоронцовському районі поліцейські забезпечують безпеку дорожнього руху та велику увагу приділяють водіям вантажного транспорту, дізнаються, чи не потрібна їм допомога.

У Генічеському районі на стаціонарному посту поліції «Азов» на 500 км автошляху Харків-Сімферополь поліцейські забезпечують безпеку дорожнього руху, виштовхують транспорт, який потрапив у снігові замети. Водії вантажного транспорту, які тривалий час знаходяться в дорозі, звертаються на стаціонарний пост поліції, де їм дають гарячий чай.

Поліція Херсонщини звертається до водіїв з проханням неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху: не перевищувати швидкості, користуватися ременями безпеки, дотримуватися безпечної дистанції і правила парковки. По можливості, радимо максимально утриматися від поїздок на далекі відстані, особливо з маленькими дітьми.

Вкотре нагадуємо номери телефонів стаціонарних постів поліції в області для звернення у разі виникнення надзвичайних ситуацій на автошляхах!

— пост «Шилова Балка» (56 км а/д Херсон – Н.Каховка — Генічеськ): (099) 947-28-23;

— пост «Консул» (203 км а/д Одеса – Мелітополь): (095) 272-40-50;

— пост «Пасат» (11 км а/д Херсон – Керчь): (050) 065-15-30;

— пост «Азов» (500 км а/д Харків – Сімферополь): (097) 082-31-93.

У разі виникнення в дорозі складної ситуації та потреби допомоги також телефонуйте "102". Дзвінки з усіх мобільних операторів надходять в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини та передаються до підрозділу поліції, на території обслуговування якого ви перебуваєте.

Відділ комунікації поліції Херсонської області