На Херсонщині триває відпрацювання «Зброя»

6 лет назад 0

Протягом місяця на території Херсонської області поліція проводить відпрацювання «Зброя». З початку проведення заходів за незаконне поводження зі зброєю до відповідальності вже притягнуті 35 чоловік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У період з 22 квітня по 22 травня поліція Херсонщини проводить профілактичні заходи «Зброя». З початку відпрацювання поліцейські із незаконного обігу вилучили 2 гранатомети, 7 одиниць саморобної зброї, 7 обрізів мисливських рушниць, 11 гранат, 676 патронів до зброї армійських зразків та понад 1000 грам вибухових речовин.

За даними фактами відкрито 81 кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». 35 правопорушників вже притягнуті до відповідальності.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією про осіб, які можуть незаконно зберігати зброю, боєприпаси або вибухові речовини, прохання терміново повідомляти в поліцію за номером "102". Анонімність гарантується.