На Херсонщині за минулу добу поліцейські розшукали 6 зниклих дітей

2 года назад 0

За минулу добу на території міста Херсона, у Скадовському та Каховському районах працівники поліції за допомогою небайдужих громадян розшукали 6 зниклих безвісти дітей. З усіма неповнолітніми все добре. А з початку року на Херсонщині правоохоронці розшукали 533 дитини, для встановлення місцезнаходження 522 дітей поліцейським знадобилася лише доба.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

У місті Каховка в поліцію звернулася жінка із заявою, що зник її 7-річний син. Хлопчик не повернувся додому зі школи, а телефон залишив вдома. Поліцейські швидко встановили місцезнаходження хлопчика. Він перебував на вулиці, де грався з дітьми. Пояснив, що після школи вирішив зайти на майданчик і забув про час. Правоохоронці передали дитину матері.

В Херсоні по допомогу поліції звернулася керівник дитячого садочка. Заявниця повідомила, що мати прийшла забирати свого 5-річного сина, але під час розмови жінки з вихователем хлопчик зник. Місцезнаходження дитини швидко встановили, він не встиг далеко відійти від садочка. Хлопчика передали матері.

Ввечері у поліцію звернулася жителька одного з сіл Каховського району. Вона повідомила, що приблизно о 15:00 пішла з дому її 14-річна племінниця. Дівчина сказала, що піде на гурток з волейболу, але там не з’явилася. Телефону з собою вона не мала. Працівники поліції відпрацювали коло спілкування неповнолітньої і через кілька годин встановили її місцезнаходження. Вона була з друзями. Поліцейські передали дівчину рідним.
6-річного хлопчика, який зник з будинку в Херсоні, розшукали завдяки повідомленню небайдужої громадянки на території торгівельно-розважального центру. З дитиною все добре, її передали рідним.

Вночі в одному з сіл Скадовського району зникла 16-річна дівчина. Її батько повідомив поліцейським, що донька пішла до знайомого хлопця і не повернулася, на телефонні дзвінки не відповідає. Поліцейські швидко розшукали дівчину, вона була в гостях у знайомих і з нею було все добре. Дівчину передали рідним.

В Херсоні працівники поліції встановили місцезнаходження 18-річної дівчини та її півторарічного сина. Дівчина пішла з центру матері і дитини нібито гуляти зі знайомим, назад не повернулася. Поліцейські встановили місцезнаходження матері і дитини, з ними було все добре. Дівчина пояснила, що відпочивала у компанії знайомих.