Нові онлайн-сервіси, які запустила Дія під час війни

2 года назад 0

Команда Дії працює в турборежимі, щоб створювати зручні онлайн-сервіси для українців просто у смартфоні. Застосунок стрімко розвивається у воєнний час і запускає нові онлайн-сервіси.

Про це повідомляє Мінцифри.

Отож, нові сервіси:

Допомога армії

За кілька кліків у застосунку ви можете перерахувати кошти у фонд «Повернись живим». Кожна гривня робить нашу армію міцнішою.

Дія TV та Дія Радіо

Допомагають завжди залишатися на зв’язку й отримувати інформацію з перевірених джерел у зручному форматі — відео чи тільки голос.

єДокумент

Для людей, що не мають документів із собою. У єДокументі містяться паспортні дані та картка платника податків. Тож із Дією ви можете проходити блокпости та показувати єДокумент поліції.

6500 грн єПідтримки

Програма для українців із населених пунктів, де ведуться активні бойові дії. Податися на допомогу можна за кілька кліків у Дії.

єВорог

Чатбот з авторизацією через Дію, щоб надавати ЗСУ більш якісну інформацію про окупанта та ворожу техніку.

єБайрактар

Цифрове заспокійливе. Разом з іLogos розробили онлайн-гру просто в застосунку Дія. Тут можна покерувати легендарним безпілотником Байрактаром.

Наразі команда Дії працює над створенням простих та зручних онлайн-послуг для українців, зокрема постраждалих від російської агресії.