Новокаховські оперативники затримали вуличного грабіжника

5 лет назад 0

До 6 років позбавлення волі загрожує чоловіку, який побив та пограбував перехожого у місті Нова Каховка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Ввечері у Новокаховський відділ поліції зателефонував 19-річний місцевий житель. Він розповів, що повертався додому з супермаркету, аж раптом відчув сильний удар по голові, від чого впав на землю. Невідомий чоловік вирвав у хлопця рюкзак, де знаходилися документи, портмоне з банківськими картками та 900 гривень.

За словами начальника Новокаховського відділу поліції Олександра Рогожина, поліцейські переглянули відео з камер зовнішнього відеоспостереження, в поле зору яких потрапив момент скоєння злочину. Таким чином вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився 34-річний місцевий мешканець, раніше судимий за майнові злочини.

Правоохоронці затримали підозрюваного у його будинку, де він в той час розпивав алкогольні напої разом зі співмешканкою. В кімнаті поліцейські виявили рюкзак та паспорт потерпілого.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років).