Нововоронцовські поліцейські затримали нападників на оселю місцевого мешканця

4 года назад 0

Злочин стався у смт Нововоронцовка. У помешкання місцевих мешканців увірвалися троє чоловіків. Зловмисники побили господаря будинку, забрали мобільний телефон та втекли. Жінка одразу викликала поліцію та «швидку». За кілька годин поліцейські встановили місцезнаходження нападників та затримали їх. Чоловікам може загрожувати до 12 років позбавлення волі. Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

На місці події поліцейські опитали жінку. Вона розповіла, що близько 6 години ранку в будинок її 40-річного співмешканця, в якому вони проживають разом,через відчинене вікно заліз колишній співмешканець жінки. Між чоловіками розпочалась бійка. Жінка злякалась та вибігла на вулицю. Надворі вона побачила двох невідомих чоловіків, які також забігли в будинок і почали допомагати товаришу бити господаря. Тим часом співмешканка зателефонувала в поліцію і чекала правоохоронців у дворі. Нападники почули, що жінка викликає поліцію, схопили мобільний телефон господаря та втекли з будинку.
Потерпілого одразу доставили у лікарню, наразі його стан стабільний, він знаходиться вдома на амбулаторному лікуванні.

Поліцейські встановили особи нападників. Ними виявились двоє 26-річних мешканців Дніпропетровської області та 25-річний мешканець с. Осокорівка Нововоронцовського району.

Також правоохоронцям стало відомо, що напередодні компанія молодиків випивала в будинку одного з нападників у Апостолівському районі. Чоловік жалівся товаришам, що його колишня зійшлася з новим коханцем і проживає у нього в будинку. Під дією оковитої приятелі вирішили провчити нового співмешканця жінки та поїхали до нього додому у сусідню область.

Як розповів начальник Нововоронцовського відділення поліції Олег Однолько, поліцейські знайшли підозрюваних у с. Осокорівка. Також на одній із вулиць села у кущах правоохоронці знайшли телефон потерпілого. Наразі всі троє нападників затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу. Чоловікам може загрожувати 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.