Об’єднання заради розвитку ІТ та роботи для Херсонців

6 лет назад 0

Організатори «IT Day Kherson» Катерина Шелдагаєва та Анастасія Звягінцева напередодні проведення дводенної конференції провели продуктивні зустрічі із представниками організацій у місті Херсон. Партнерами стали: проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, доктор с.г. наук, професор Олександр Володимирович Аверчев та директор Херсонського обласного центру зайнятості – Євген Олександрович Єрашов. Вони склали компанію не лише у розмові, а й пообіцяли співпрацювати з «IT Day Kherson».

Євген Олександрович Єрашов, зокрема, розповів про те, що Державна служба зайнятості України відновила членство у Генеральній асамблеї Всесвітньої Асоціації державних служб зайнятості WAPES .

Професор Олександр Володимир Аверчев наголосив на важливості проведення ІТ — заходів подібного масштабу, адже і серед випускників і студентів Херсонського державного університету також є айтішники, які створили чимало успішних стартапів. Похвалився, що дехто вже навіть встигнув отримати фінансову підтримку за рахунок держбюджету.

Організатори радять усім, хто налаштований на просування своїх стартапів, ретельно попрацювати над ними і долучатись до проведення осіннього «IT Day Kherson».

Тривають останні дні реєстрації на «IT DAY Kherson». Зареєструватись і придбати квитки можна на офіційному сайті : http://itday.kagency.ks.ua/

Місце проведення: Херсон, вул. Ярослава Мудрого, 50 (ресторан «Моцарт»)

Нагадуємо, що «IT DAY Kherson» триватиме 28-29 квітня:

28 квітня: «Я цікавлюсь ІТ» (11:00-15:00),  «Близько технічне ІТ»  (15:00-20:00)

Унікальна можливість детально ознайомитись з ІТ сферою, дізнатись про можливості та специфіку роботи. Дізнавайтесь більше про напрямки ІТ та обирайте те, що підходить саме Вам. Ви почуєте захопливі історії спікерів та отримаєте цінні поради фахівців.

29 квітня: День для ІТ спеціалістів

Протягом другого дня на IT DAY KHERSON херсонські ІТ спеціалісти отримають змогу здобути нові знання, покращити фахові навички та самовдосконалитись. А ще, це чудова можливість зав’язати нові корисні знайомства, поспілкуватись у неформальній обстановці з колегами, які представляють різні компанії міста і країни.

Для Вас безкоштовні кава-брейки і вечірка у кінці дня, де можна буде особисто поспілкуватись зі спікерами та представниками компаній.