Обласна рада розглянула питання оренди комунального майна

4 года назад 0

Під час сьогоднішнього засідання сесії Херсонська обласна рада підтримала продовження строку дії договору оренди нерухомого майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області, з орендною платою у розмірі 1(одна) гривня на рік та договору безоплатного користування приміщенням.

Так, депутати надали дозвіл Херсонському обласному центру народної творчості на продовження договору оренди з обласною інспекцією по охороні пам’яток історії та культури на 2 роки з орендною платою 1 гривня на рік. Мова йде про приміщення площею 18,1 кв.м. за адресою: м. Херсон, просп. Ушакова, 16. Діючий договір оренди за 1 гривню на рік було підписано 1 січня 2018 року, він був розрахований на термін до 31 грудня 2019 року.

Також облрада затвердила продовження на 1 рік договору безоплатного користування приміщенням від 11 лютого 2019 року з Херсонською обласною організацією «Захист дітей війни». Даний комунальний об’єкт знаходиться за адресою: м. Херсон, просп. Ушакова, 27. Балансоутримувачем вказаного приміщення є комунальний заклад «Центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради.

Крім того, Херсонська обласна рада надала дозвіл ФОП Стряпачук О.В. на оформлення договору суборенди нежитлового приміщення площею 109,7 кв.м. за адресою: м. Херсон, вул. Українська, 81, з ПП «Еліт фарма». Відзначимо, договір оренди між ФОП Стряпачук О.В. та комунальним закладом «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» було укладено 5 серпня 2009 року.