Олександра Супруна нагороджено відзнакою «За заслуги перед Херсонщиною»

4 года назад 0

Почесною відзнакою Херсонської обласної ради та обласної державної адміністрації «За заслуги перед Херсонщиною» нагороджено Олександра Супруна – голову сільськогосподарського кооперативу «Громівський».

Як відзначають колеги, Олександр Денисович – компетентний, висококваліфікований спеціаліст, вмілий організатор, вимогливий і водночас турботливий керівник. Завдяки професіоналізму і організаторським здібностям, впровадженням нової техніки, нових прогресивних технологій в сільське виробництво, в тому числі в обробіток ґрунту, підприємство досягло значних економічних показників виробництва. Господарство є одним з кращих в регіоні.

Окрім цього, Олександр Супрун приділяє велику увагу розвитку соціальної сфери. За його підтримки функціонують загальноосвітня школа, медицина, дитячий садок, футбольна команда. Особлива увага приділяється пенсіонерам. Також він не байдужий до проблем сусідніх сіл та своїх виборців.

Коротка біографія. Супрун Олександр Денисович народився 4 лютого 1955 року в с.Новорепівка Новотроїцького району Херсонської області. У 1986 році закінчив Мелітопольський інститут механізації сільського господарства. Трудову діяльність розпочав у 1974 році. Спочатку працював інженером з охорони праці та техніки безпеки, інженером з сільськогосподарських машин, головним інженером колгоспу і райуправління сільського господарства. У 1992 році обраний головою колгоспу ім.Леніна Новотроїцького району, яке у 2000 році стає сільськогосподарським кооперативом ім.Леніна, а в 2016 році на загальних зборах перейменується в сільськогосподарський кооператив Громівський. Неодноразово обирався депутатом районної ради. На даний момент є депутатом обласної ради.