Патрульні виявили схожу на канабіс речовину в пасажира автомобіля

6 лет назад 0

Вчора близько 10-ї години ранку патрульні отримали інформацію від небайдужого громадянина про двох невідомих. За словами заявника, вони придбали наркотики та поїхали на автомобілі Mazda 6 вулицею Комунальною. Інспектори розпочали обстеження території. На цій же вулиці один з екіпажів помітив зазначений транспортний засіб. Автомобіль рухався із порушенням ПДР, тож поліцейські його зупинили.

Під час спілкування у водія патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння. У встановленому законом порядку він відмовився проходити огляд у медичному закладі. На чоловіка патрульні склали адмінматеріали за ст. 121 (Порушення правил користування ременем безпеки) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Також інспектори провели поверхневу перевірку та виявили в пасажира автомобіля три пакетики із речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. 28-річного водія та його 31-річного товариша передали слідчо-оперативній групі Корабельного відділення поліції. Речовину вилучили для проведення експертизи.

Патрульна поліція Херсона