Павло Філіпчук: «Ми варті бути сильними і здоровими!»

6 лет назад 0

З Днем фізкультури і спорту учасників спортивного шоу 7 вересня привітав депутат Херсонської обласної ради, голова постійної депутатської комісії з питань бюджету і фінансів Павло Филипчук.



В цьому році у спортивно-масовому заході участь взяли дитячо-юнацькі спортивні школи міста та області, комунальні підприємства галузі спорту, фізкультурно-спортивні товариства, технікуми, виші та федерації з видів спорту. Протягом всього дня проходили чемпіонати області з баскетболу 3Х3, армспорту, жиму гирі на звання «Найсильніший гирьовик Херсона» тощо.

«Від імені голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера та депутатського корпусу VII скликання вітаю вас зі святом спорту! Велика шана тренерам, вчителям та вихователям, які вкладають свої сили у молодь, дітей, привчаючи їх до здорового способу життя та спорту – зокрема. Обласна рада завжди рада підтримувати подібні заходи. Нехай їх буде більше по всій області. Ми варті бути сильними і здоровими» , — сказав зі сцени Павло Філіпчук.

За особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в області, вагомі досягнення у громадській діяльності, активну життєву позицію, пропаганду здорового способу життя та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Почесну грамоту обласної ради з рук депутата отримали:

— Базилюк Анатолій Михайлович, тренер-викладача з важкої атлетики комплексної дитячо-юнацької спортивної школи;
— Кірсанов Сергій Федорович, тренер-викладача з веслування на байдарках і каное дитячо-юнацької спортивної школи з веслувальних видів спорту;
— Косенко Лариса Анатоліївна, вчитель фізичної культури з гандболу Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради, заслуженого тренера України;
— Кочубей Юрій Олексійович, спеціаліст І категорії Херсонського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України;
— Милославський Борис Михайлович, вчитель фізичної культури з гандболу Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради, заслуженого тренера України.