Павло Серветник провів перший майстер-клас і дав екслюзивне інтерв’ю “Херсон плюс”

5 лет назад 0

Йому всього 25, а про його талант говорить вся Україна. Звичайний хлопець з селища Комишани, наш земляк довів хочеш досягти успіху – повір у себе. Павло Серветник – переможець 1 сезону кулінарного реаліті-шоу Майстер Шеф Професіонали та володар мільйона гривень. Чи є життя після проекту? – нашій знімальній групі Павло впевнено відповідає «Так».
Після закінчення зйомок проекту Павло стажувався у найкращих закордонних ресторанах. Повернувшись на батьківщину свій перший майстер-клас вирішив дати у рідному Херсоні.
Одразу два майстер-клас. Перший з приготування морозива для дітей, другий – дорослий з приготування хліба. Перед зустріччю з прихильниками шеф-кухар помітно хвилюється.
З хвилюванням на зустріч чекали й самі херсонці. Юні шанувальники діляться, що не пропускали жодної серії телепроекту, та й вболівали з самого початку саме за Павла .
Поряд з Павлом на майстер-класі Костянтин Воскобойник, відомий на Херсонщині бізнесмен. Павла знає вже не перший рік. Той завжди любив ексерементувати. Колись навіть зробив морозиво з грибів. Тож коли Павло запропонував провести майстер-клас в Херсоні– із задоволенням погодився допомогти з реалізацією.
Спільні фото, автографи, неформальне спілкування та не одна порція смачного морозива.
Шукати себе ніколи не пізно, – зазначає Павло Серветник. Хлопець мав безліч вподобань і навіть навчався на програміста, аж поки не почав працювати бренд-шефом в одному з херсонських ресторанів. Нині своє кулінарне життя порівнює із роботою в театрі.