Поліцейські винесли терміновий заборонний припис херсонцю, який знущався над дружиною

4 года назад 0

Жертвою домашнього кривдника стала 43-річна жителька Херсона. Ввечері вона зателефонувала в поліцію та попросила врятувати її та дітей від неадекватного чоловіка. За лічені хвилини на місці вже були працівники мобільної групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

56-річний голова родини був у стані алкогольного сп’яніння і спочатку поводився агресивно, потім заспокоївся. Його дружина пояснила, що чоловік прийшов додому і одразу без причини став кричати на неї, ображав у присутності дітей нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою. Неадекватною поведінкою батько сильно налякав двох дітей.

Кривдник усвідомив свій вчинок. Він пояснив, що у стані алкогольного сп’яніння не може контролювати агресію, яку виплескує на членів родини.

Працівники поліції склали у відношенні чоловіка адміністративний протокол за ч.1 ст.173-2 «Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування» Кодексу України про адміністративні правопорушення та винесли йому терміновий заборонний припис, яким передбачена заборона спілкування на певний час з постраждалою особою.