Поліція Херсонщини розповіла про злочини, як сталися протягом минулої доби

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 411 звернень, серед яких 72 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, в результаті яких 1 людина загинула та 2 чоловіка отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 147 адміністративних протоколів, з них 2 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 49-річний житель обласного центру. Чоловік розповів, що невідомі викрали з його квартири 5000 доларів США. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Олешківського відділення поліції звернувся житель області. Чоловік розповів, що на одній з місцевих заправок невідомі викрали з його вантажівки «Mercedes» сумку, в якій знаходились 5500 гривень та документи. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Каховського відділу поліції надійшло повідомлення від 42-річного мешканця смт Любимівка. Чоловік розповів, що вночі невідомі викрали з сараю зварювальний апарат, електродриль та кабель. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області