Поліція встановлює обставини стрілянини в Залізному Порту

6 лет назад 0

Вчора вранці в с. Залізний Порт Голопристанського району біля одного з розважальних закладів виник конфлікт, який закінчився стріляниною. Один із чоловіків під час сварки здійснив кілька пострілів з травматичної зброї в бік свого опонента. Потерпілий доставлений в районну лікарню, стан його здоров’я задовільний. Поліція з’ясовує всі обставини події. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

В чергову частину Голопристанського відділення поліції зателефонували з районної лікарні. Чергова медсестра повідомила, що близько 07:00 в приймальне відділення з пораненнями був доставлений 25-річний чоловік. Поліцейські з’ясували, що він отримав ушкодження біля одного з розважальних закладів у с. Залізний Порт. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції протягом години встановили громадянина, який спричинив потерпілому поранення.

Як розповів начальник Голопристанського відділення поліції Володимир Пісоцький, ним виявився 34-річний житель м.Херсона. За його словами, він разом із своєю подругою відпочивали в кафе. За сусіднім столом перебувала кампанія із кількох чоловіків, які згодом звернули увагу на жінку та почали залицятися до неї. З цього приводу між чоловіками почалася бійка, в ході якоїхерсонець здійснив кілька пострілів із травматичного пістолета в бік одного з опонентів.

За даним фактом в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ознаками ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Пістолет вилучений та направлений в експертно-криміналістичний центр на дослідження. Поліцейські встановлюють усі обставини події.