Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління підбили підсумки за І квартал 2018 року

6 лет назад 0

Вчора, в Азово-Чорноморському регіональному управлінні Держприкордонслужби України підбили підсумки оперативно-службової діяльності за І квартал 2018 року.

Склад Колегії регіонального управління відмітив якісний та сумлінний підхід всіх військовослужбовців до виконання своїх обов’язків за звітній період.

Зокрема прикордонники Херсонського та Бердянського загонів протягом першого кварталу в пунктах пропуску через державний кордон та контрольний пунктах на адмінмежі виявили 7 підроблених документів, виявили 5 осіб у розшуку, 3-х іноземців за базою даних «Інтерпол», затримали одну особу, яка намагалась перетнути адмінмежу в обхід КПВВ. Прикордонники активно протидіяли порушенням прикордонного режиму на ділянках відповідальності, в результаті чого виявили незаконно виловлені водні живі біоресурси на загальгу суму близько 2 мільйонів гривень.

Оперативними підрозділами у взаємодії з іншими правоохоронними органами викрито факти торгівлі людьми, а також незаконного зберігання підакцизних товарів на суму близько 1,5 мільйони гривень. Припинено діяльність приватного підприємства щодо незаконного водного добувного промислу.

Прикордонники також активно здійснювали тилову діяльність, проводили роботи по благоустрою території, будівель та службових приміщень, покращенню місць несення служби, у тому числі і на адміністративній межі з ТОТ АР Крим. Загалом власними силами виконано робіт на суму більше 300 тисяч гривень, а в якості шефської допомоги прикордонники отримали матеріальних засобів більше ніж на 100 тисяч гривень.

На завершення підбиття підсумків Колегія регіонального управління визнали основні завдання на наступний період.

Азово-Чорноморське регіональне управління Держприкордонслужби України