Про злочини та події на Херсонщині за минулу добу

7 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 604 заяви і повідомлення, серед яких 159 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 3 ДТП, внаслідок яких 1 особа загинула, 2 особи травмовані. За порушення правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 101 протокол, з них 9 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

До чергової частини Олешківського відділення поліції надійшла заява 36-річного місцевого жителя про те, що невідомий незаконно заволодів його автомобілем «ВАЗ-2109». За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 289 КК Украіїни. Проводиться перевірка.

До чергової частини Скадовського відділення поліції звернувся 33-річний місцевий житель про те, що двоє невідомих осіб шахрайським шляхом, під приводом зняття порчі, заволоділи його грошима у сумі 11000 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

До чергової частини Каховського відділу поліції надійшло повідомлення від 52-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що близько 23-50 год. на 71 км автодороги «Херсон-Генічеськ», керуючи власним автомобілем «ВАЗ-2111», скоїв наїзд на 58-річну жительку Бериславського району. Жінка від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці події. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до тяжких наслідків). Слідство триває.

Головне управління Національної поліції в Херсонській області