Розроблено проєкт програми «Охорона довкілля Херсонської області на 2022 – 2024 роки»

3 года назад 0

Про це говорили на традиційній селекторній нараді під головуванням першого заступника голови облдержадміінстрації Андрія Шибаєва.

У відповідності до Закону України «Про Основні засади державної екологічної політики України на період до 2030 року», з метою реалізації Стратегії розвитку Херсонської області, врахування думки громадськості Херсонщини та прийняття оптимальних управлінських рішень у сфері охорони навколишнього природного середовища Департаментом захисту довкілля та природних ресурсів облдержадміністрації розроблено проєкт програми «Охорона довкілля Херсонської області на 2022 – 2024 роки».

Директор Департаменту захисту довкілля та природних ресурсів облдержадміністрації Олександр Ставнійчук зазначив: "Згідно з наказом Мінприроди України від 12 червня 2015 року № 194 для отримання коштів з державного фонду охорони навколишнього середовища необхідно мати цільову програму та визначити конкретні природоохоронні заходи. Тому дякую тим громадам, які надали свої пропозиції та зауваження".

Андрій Шибаєв також звернувся до голів міських, селищних та сільських рад, які ще не надали проєктні пропозиції: "Враховуючи наведене, пропоную розглянути проект програми «Охорона довкілля Херсонської області на 2022 – 2024 роки» та надати до Департаменту захисту довкілля та природних ресурсів облдержадміністрації свої зауваження та обґрунтовані пропозиції".